O nas

Na obronku centra Ljubljane, na poti v središče mesta smo v začetku leta 2017 odprli butični dizajnerski poročni atelje – poročni studio z vznemirljivimi kolekcijami poročnih in svečanih oblek, ter modnih dodatkov izbranih modnih oblikovalcev s celega sveta. Skrbno izbrane poročne obleke, ki jih vse izbiramo direktno pri kreatorjih kolekcij, nam dajejo garancijo, da vam ponujamo najnovejše modne trende, originalno kvaliteto. Hkrati lahko občutimo njihovo ljubezen in trud, ki sta vložena v vsak posamezen izdelek. Tako lahko prenašamo njihove občutke do nevest, ki bodo nosile te čudovite obleke na najlepši dan življenja. To naše delo dela toliko bolj vznemirljivo in hkrati odgovorno. V nas živi resnična skrb, da se bo nevesta v izbrani obleki počutila popolno. Kakršnokoli obleko si bo nevesta že izbrala, najsi bo najbolj preprosta, igriva ali težka in ekskluzivna, vsaki bomo želeli pričarati nasmeh in ji pregnati mogoče stresne trenutke. Velik nasmeh na njenem obrazu je za nas največji uspeh.
POMEMBNE INFORMACIJE

Četudi lahko kadarkoli pridete na ogled kolekcij, sprejemamo neveste na pomerjanje oblek ob predhodni rezervaciji termina. Tako lahko vsaki nevesti zagotovimo našo popolno pozornost. V rubriki REZERVACIJA TERMINA si lahko ogledate vse možnosti, ki vam jih v našem poročnem studiu ponujamo.

Kolekcije oblek, ki jih imamo v Poročnem ateljeju KARIZMA zajemajo ženske poročne obleke, ženske svečane obleke, cocktail obleke, maturantske obleke. V našem poročnem salonu imamo v Sloveniji tudi največjo izbiro oblek za moške: moške poročne obleke, frake, smokinge, klasične poslovne obleke, maturantske obleke, obleke za najmlajše. V vsakem trenutku imamo na zalogi preko 400 moških oblek.

Izbor naših oblek je izjemno raznolik, tako po dizajnu, materialih in seveda, tudi ceni. Večina oblek je na voljo za najem, določen pa so na voljo le za nakup. Cene najema se začnejo od 190€, pa do 1.200€. Cene za nakup obleke se začnejo pri 190€ in se končajo pri 3.900€. Cene svečanih in maturantskih oblek za nakup se začnejo pri 99€.

Veselimo se vašega obiska v KARIZMI.

MIRJAM

KDO SEM

Sem ena tistih srečnic, katera se zjutraj ne zbudi z mislijo: Joooj spet služba.
K sreči je moja služba že nekaj let prijetnejši del mojega življenje, poleg družine, seveda.
Dve nadobudni in radovedni deklici mi že zjutraj polepšata dan, takoj zatem, ko mož skuha jutranjo kavo. Obožujem šivanje, zato blaga nikoli ni preveč. Tako kot čevljev ne In pa seveda obožujem dobro hrano ob dobri družbi. Dobro vzdušje v službi je vedno dober recept za dober dan. In seveda usklajena ekipa.

KAJ LJUBIM PRI SVOJEM DELU

Ko v naš poročni salon prispe nevesta, je seveda prvi izziv spoznati njene želje, in za njen sanjski dan najti popolno poročno obleko. Drugi pa seveda to obleko popraviti, da se nevesti popolnoma prilega. Priznam, da se tu včasih čas kar malo ustavi, saj domišljija nima meja.
Tiste iskrice v očeh, ko se nevesta zagleda na koncu v ogledalu, pa so neopisne.

JOŽICA

KDO SEM

Ne več najmlajša, pa še vedno z mladim srcem, živim življenje, objeto z ljubečo družino, dobro glasbo, nasmejanimi obrazi prijateljev. Ob dobri hrani, sprehodu po spomladanskem soncu v idilični pokrajini, se pokažem prava jaz – zadovoljna, sproščena in radostna.

KAJ LJUBIM PRI SVOJEM DELU

Že od nekdaj mi je v največje veselje pomagati ljudem, da z oblačili izrazijo svojo lepoto. Zato mi nikoli ni žal ne časa ne truda, ko lahko tako pomagam, da tisti, ki ga oblačim, zasije v svoji popolnosti. Ko se z nasmehom na vratih našega poročnega salona poslavlja od mene, z vedenjem, da smo zanjo ali zanj našli tisto pravo poročno obleko, je to hrana za mojo dušo.

TOMAŽ

KDO SEM

Vedno sem ljubil izzive, s katerimi imam večne bitke. Že od malega sem razvijal čut za estetiko, ki ga sedaj skušam v največji meri uporabiti tudi pri svojem delu. V vseh stvareh skušam poiskati nekaj lepega. Kjerkoli že uživam, na barki sredi morja, v globinah tihih gozdov, med vrvežem doma, nekje na dobrem kosilu ali večerji – vedno je nekje zadaj tudi misel o našem poročnem salonu. In to je moje veliko veselje in navdih.

KAJ LJUBIM PRI SVOJEM DELU

Iskati po celem svetu oblačila in druge modne dodatke za poročni salon, ki ga vodim. Poročne obleke morajo biti lepe, kvalitetne in v okviru cenovnih zmožnosti naših nevest in ženinov – to mi je neprestani izziv, ki me spremlja od prvega dne, ko sem se začel ukvarjati s ”poročno modo”. Vedno se postavim v kožo naših strank in premišljujem, kako se bodo odzvale na oblačila, čevlje, nakit, ki jih imamo v poročnem salonu. Ko slišim, da je to pa ravno tista obleka, ki so jo iskali, ali pa ko dobimo poročno sliko zadovoljnih mladoporočencev, mi je to najljubša nagrada za vložen trud.